dimecres, 24 d’agost de 2011

Com s'estableixen les Tendències de Color


Les tendències de  Color s'estableixen amb tres anys d'antelació a l'any en curs, com molts i moltes deveu saber. Els Creadors de Tendències treballen per les grans Companyies de Tendències,  les determinen d'acord amb indicadors diversos i posteriorment segueixen l'evolució del mercat per veure quines són adoptades i quines no. Així és com els consumidors arriben a preferir uns certs colors: la indústria fa que els estimin! Com diu el lema del Color Marketing Group, "Color Sells"- El color ven!
I com diu en Frank H. Mahnke al seu llibre "Color and Light in Man made environments",  estudis psicològics fets molt seriosament  demostren que nosaltres els humans necessitem el color a les nostres vides. Per això ens encanta! I també necessitem variació per evitar l'avorriment.


És sota aquest punt de vista que les Tendències de Color prenen sentit, igual que els canvis estacionals de color a les nostres llars. 

Personalment consulto com més fonts millor per tal de conèixer les Tendències de Color. M'agrada llegir la Mix Magazine de Globalcolor, porporciona informació molt valuosa que es centra en diferents mercats, no tan sols en l'europeu.Hi ha altres fonts, és clar. I la feina del Detectiu de Colors és escollir i fer els seus informes personals a partir del què troba. Actualment estic redactant el meu Focus de Color per la resta de l'any 2011 i vaig topar-me amb aquesta joia: AzkoNobel Colour Trends 2012. Ben aviat, noves molt interessants!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada