dimecres, 26 de desembre de 2012

El Maragda, PANTONE 17-5641 Emerald, nou color Pantone de l'any 2013.

Finalment ha arribat!

Donem la benvinguda al color Maragda, PANTONE 17-5641 Emerald, com a nou Color de l'any 2013! En un post previ, al meu blog en anglès (14 de Oca
tubre), cap al final vaig fer-hi la meva aposta sobre quin seria l'afortunat. I va ser a favor dels anomenats Emerald i Grayed Jade. I vaig encertar


Abans de fer esment de l'informe oficial, vagin els meus pensaments.

Aquesta tria té molt sentit: el nou color,no us recorda el de les fulles del taronger? Havent estat el Tangerine Tango, o Mandarina Tango (un taronja-rogenc ), el color de l'any 2012,resulta que el Maragda (de la família dels blau-verds) és el seu to complementari. Així que si vau comprar algun element de vestuari en el color del 2012, no us preocupeu: el podeu complementar y actualizar amb algun element en el nuevo to-rei.
Què diu l'equip Pantone sobre aquest color? Una imatge val més que mil paraules...


Associat a la gemma que duu el mateix nom, és tracta d'un to luxós i sofisticat. Des de temps antics, en moltes religions i cultures ha representat la bellesa i una vida renovada.Com diu la directora executiva del Pantone Color Institute® Leatrice Eiseman:

“Green is the most abundant hue in nature – the human eye sees more green than any other color in the spectrum.” (El verd és el color més abundante a la natura - l'ull humanà veu més el verd que qualsevol altre color de l'espectre).

"Symbolically, Emerald brings a sense of clarity, renewal and rejuvenation, which is so important in today’s complex world. This powerful and universally appealing tone translates easily to both fashion and home interiors.”(Simbòlicament, el Maragda evoca un sentit de claredat, de renovació i rejoveniment, molt important al complexe món actual. Aquest poderós i universalmente atractiu to es tradueix fàcilment als camps de la moda i als interiors)

Essent l'interiorisme un dels meus interessos principals, com podem introduïr el color Maragda en aquest camp?

Afegiu alguns accents, accesoris i pintura en maragda per a renovar la vostra llar. Aquest to-joia infondrà un toc de luxe a qualsevol cambra de casa vostra. I es veurà radiant, com a paret d'accent, a la sala d'estar.
Font: Thom Filicia,via Isabel a Pinterest, des de Houzz.


Font: Rikki Snyder © 2012 Houzz Via Isabel a Pinterest.


Roba de llit, coixins, tovalloles i accessoris en color maragda ajudaran a crear un ambient relaxat, balsàmic i energitzant alhora.
Via Isabel a Pinterest,  de Houzz

"Lively. Radiant. Lush… A color of elegance and beauty                  
                        that enhances our sense of well-being, balance and harmony."


Sigui benvingut, doncs, aquest luxós i saludable color-joia!
Llarga vida al verd Maragda!!! 


Isabel de Yzaguirre,
La Colorista.

2 comentaris:

 1. Nena, m'estàs descobrint el món del color! Aquest web teu ha de tenir major visibilitat a la xarxa, és a dir, màxim 2a pàgina de Google. Demà en parlem.

  Ah!, fantàstic adonar-se de que el mandarina tango és el color de la pell de la mandarina i el maragda el de la seva fulla. Ostreeeeeeeeeeees!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies per la visita i el comentari.
   Fins aviat!

   Elimina