dimarts, 4 de juny de 2013

Participa en la Predicció de les Tendències de Color 2014: Color Marketing Group a Barcelona Design Week!!!



Benvolguts lectors i lectores del meu blog: 

avui vull compartir un esdeveniment trascendental que tindrà lloc a Barcelona el proper 19 de juny en el marc de la Barcelona Design Week.Es tracta del Color Forecasting Workshop o Taller de Predicció de Tendències de Color, dirigit per Mark Woodman, president del Color Marketing Group (CMG). 




Professionals que treballeu amb el color -dissenyadors de producte en general, arquitectes, interioristes, venedors, comerciants...- RESERVEU-VOS LA DATA!








Organitzat pel CMG (Color Marketing Group)  i per BCD (Barcelona Centre de Disseny), “reunirà professionals del disseny especialitzats en el color i persones interessades en aquest tema. Cada participant aportarà les seves històries pròpies de color i compartirà els seus punts de vista sobre la direcció del color. Els debats abasten temes socials, polítics, econòmics, qüestions ambientals i l'impacte que aquests tenen en el color que s'aplica al producte fabricat i/o servei.” 



La sessió serà dirigida per Mark Woodman, del CMG, un dissenyador dinàmic, escriptor i conferenciant, que ha contribuït a les pàgines de revistes i llibres, emissores de ràdio i televisió i en l'organització d'exposicions a tot el món.

El món del color l'ha portat a Global Color Research, un grup internacional de tendències i disseny especialitzat en Consultoria i editor del llibre MIX Trends i la revista MIX Magazine, un referent en el camp de les Tendències de Color. A més, Woodman és president de Color Marketing Group, la principal organització per a establir les direccions del Color.




Woodman presentarà l’Informe de la Paleta Mundial de Colors del CMG que compara els colors predits a Nordamèrica, Canadà, Europa, Amèrica Llatina i la zona Àsia- Pacífic durant el 2012. S’analitzaran les tendències globals i cap a on es dirigeix el color a nivell mundial. Evidentment, els participants de la Península Ibèrica es centraran en les tendències de color d'aquesta zona.

Juntament amb la meva amiga, la Marta Aymerich, hi prendré part. Vols vindre-hi tu? Ens agradaria trobar-nos amb tots els professionals que estimen el Color!



LlocDisseny Hub Barcelona (Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38)
Horari: 
09.00 - 17.00 h
Més informació: aquí.
Inscripcions: aquí.
Sessió en anglès.

MAPA




Dissenyador gràfic, de tèxtils, de moda,de producte, de mobiliari, de parament per la llar; arquitectes, interioristes, professionals que treballeu amb els colors; comerciants... us esperem el 19 de juny!

Isabel de Yzaguirre,
La Colorista.




1 comentari:

  1. A totes les persones que ho heu compartit a Facebook, moltes gràcies!

    ResponElimina