divendres, 24 de juliol de 2015

2ª Escola d'emprenedors del Moianès, quina canya!

Avui ha finalitzat la 2ª Escola d'Emprenedors del Moianès, que ha durat dues setmanes i a la qual he tingut el plaer d'assistir. Organitzada pel Consorci del Moianès i dirigida per la FUB de Manresa, hem tingut uns professors excepcionals, que a partir de la seva pròpia experiència professional i formació, ens han ensenyat un munt de coses.


Amb els nostres diplomes!

En Marc Bernadich,  Responsable del Programa FUB e+i, va dirigir les sessions de Creativitat, Idees i Innovació. Va prendre-hi part també Marc Fernándezd'Innio.biz, formador en l'àrea de negocis i accelerador personal d'empreses.
En Marc Bernadich en acció
Foto via Consorci del Moianès

De les sessions d'emprenedorai i Màrqueting personal se'n va encarregar en Francesc Rufas, d'Enginy Assessors i Professor dels Estudis d'Empresa de la FUB. En Cesc, amb la seva enorme simpatia, ens va transmetre un munt d'informacions valuosísimes i bons consells, amanits amb molts exemples de la seva pròpia pràctica professional.

Una sessió molt interessant va ser la d'intercanvi d'experiències amb dones que van ser alumnes de la 1ª Escola d'Emprenedors del Consorci, les empreses de les quals estan anat endavant de forma exitosa:Intercanvi d'experiències empresarials
Foto via Consorci del Moianès

També vam comptar amb l'impagable asessorament fiscal d'en Joan Camps, fundador de la Gestoria Tràmit Pinós, de Manresa. En Joan va aconseguir la proesa que un tema en principi feixuc ens el va saber explicar de forma clara i amena, i de feixuc no en va ser gens!

En Josep Vives, advocat i periodista, i President Executiu del Bàsquet Manresa, ens va transmetre les seves experiències sobre com presentar el nostre projecte empresarial a un client potencial.

En Xavier Navarro a Fai West Ranch
Foto via Consorci del Moianès

Finalment, avui hem fet la cloenda de l'Escola al Fai West Ranch, a Sant Quirze de Safaja. Allà, en Xavier Navarro, el seu Director General, ens ha explicat la seva experiència empresarial al llarg de vint-i-cinc anys. 

Acte de cloenda
Foto via Consorci del Moianès

I l'Alcalde de Granera, en Pere Genescà i Girbau, juntament amb una representant de la directiva de la FUB, ens han entregat els diplomes d'assistència al curs que mostrem tots contents a la primera foto del post.

La d'avui ha sigut una experiència molt agradable, i des d'aquí vull agraïr a tots els professors i a la Sussanna del Consorci la seva implicació en fer que l'Escola d'Emprenedors hagi sigut tan profitosa i alhora engrescadora. 

Diuen  que el Moianès és terra d'oportunitats, i ara ja he vist per què!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada