diumenge, 22 d’abril de 2012

Dels verds...

Els verds són tendència, i sembla que vénen amb força. Verds molsa, blau-verds, verd menta...
Ens recorden la natura de la que formem part, són relaxants i, a la nostra cultura, símbol d'esperança. Esperança en l'amor, encara que s'hagi acabat, com canta aquesta cançó, il·lustrada amb tots els verds del món. I amb la bonica veu de la cantant Cibelle:Segon color en preferències darrere el blau; refrescant, símbol de la pau i l'ecologia, domina el món natural i constitueix un fons -o un detall-  ideal per a un interior.Houzz- Kitchen Remodel, Bathroom Remodel and More»
Presentació de diapositives.
Browse Outdoor Products on Houzz- For Example:En una cuina, habitualment calorosa, hi aportarà frescor.O en un líving.El verd menta, a l'alça, fa bona parella amb el turquesa, i ens ajudaran a crear un oasi de pau en una cambra.Acabo amb les precioses fotografies d'en Doug Garrabrants, de Zoe Design, amb les quals té el projecte de crear papers murals:


En Doug es també pintor muralista i s'inspira en col·leccions de papers de paret antics com aquests, on la natura i el verd també hi són presents:


Observeu la quantitat de verds diferents presents en aquest detall del mateix paper! Meravellós!!!


Papers Murals de Zoe Design

Confesso que fa uns anys no hauria considerat aquest color, tant absent de la nostra paleta, dominada pels neutrals. Tot i que tinc records de parets pintades de verd-menta, a la meva infantesa. I també d'ocre, de rosa i de blau cel , abans que el blanc comencés el seu domini... però això són figues d'un altre paner!

Si he aconseguit fer-vos estimar un xic més els verds, em dóno per contenta!
"Tots els colors del verd..."

Isabel  de Yzaguirre.
La Colorista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada