diumenge, 27 d’octubre de 2013

Isabel de Yzaguirre, La Colorista, al magazine "Exclusive" de El Periódico.

Ja em perdonareu els meus habituals, si l'encapçalament de la notícia us sembla una mica del que vulgarment en diem "autobombo". No es tracta d'això, sinó que estic molt contenta de la entrevista que vaig mantenir amb l'Alberto González per al suplement "Exclusive", publicat a El Periódico el passat 20 d'0ctubre. De tota l'entrevista, surten un parell de mencions a l'article, i també hi vaig aportar la informació sobre Frank Mahnke i sobre els estudis científics del tema del Color i la seva influència sobre la nostra psicologia. S'hi tracten temes com la importància del color per a la indústria i en l'àmbit de la salut, entre altres. L'article es troba a la pàgina 33 del suplement, on el podreu llegir adequadament. Deixo l'enllaç al peu de la fotografia.


 
Publicat a la pg 33 d' Exclusive, autor Alberto González
per a El Periódico de Catalunya.I prometo publicar properament la informació, apuntada a l'article, sobre els esmentats estudis científics -un tema que s'hauria de conèixer més, ja que quan parlem de color no ens estem dedicar a escampar tòpics nascuts de la vox pòpuli

De moment, em sento molt contenta d'haver sigut considerada i entrevistada per a El Periódico de Catalunya. I ja sabeu, si necessiteu consells sobre color -per casa vostra o per al vostre negoci- consulteu-me sense compromís.

Isabel de Yzaguirre,
La Colorista.
Interiorista especialista en color.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada