diumenge, 11 d’octubre de 2015

Com el color pot ajudar a millorar un negoci.

La primavera passada vaig assessorar la propietària d'un negoci d'Estètica i Benestar de Moià, anomenat "La Llimona", en una millora del seu establiment per mitjà del color. Es tracta d'un petit local situat en els baixos d'una antiga casa del poble, on s'hi fan tractaments de bellesa, facials, manicures i pedicures, massatges, depilacions i maquillatge per núvies i per a festes.

Per la seva situació, presentava problemes d'humitats difícils d'abordar en ser el local de lloguer. I per això mateix li calen tractaments periòdics de pintat i sanejament de les humitats. 

Aquest era l'estat inicial del local en consultar-me:


Isabel de Yzaguirre, La Colorista® 

El desig de la propietària del negoci era renovar la imatge de la recepció, de l'aparador i del local en general. Es tractava d'aconseguir que els productes i cartells exposats destaquéssin més. 

D'entrada, per a l'exposició de productes vam triar un color platejat neutre, donades les reduïdes dimensions del local, però la mestressa desitjava un color més càlid, i vam optar per un color Coure Ataronjat Perlat, molt acollidor i de tendència. Finalment, però, per temes pressupostaris vam abandonar l'acabat metalitzat per un de normal, en mat. Aquest va ser el resultat:

Isabel de Yzaguirre, La Colorista® 


Respecte als prestatges expositors, vam optar per destacarlos amb un color Xocolata, que vam assignar també al taulell de Recepció. Pel sostre es va seguir amb el Blanc, i per la resta del local, per un Crema Ivori, com s'aprecia a les fotos següents:


Isabel de Yzaguirre, La Colorista® 

Sembla ser que el canvi va ser molt ben valorat per les clients habituals, que és del què es tracta, i la mestressa, que hi passa tota la seva jornada laboral, s'hi sent més agombolada.
Isabel de Yzaguirre, La Colorista® 

Ja veieu com amb uns senzills canvis de color, sense entrar en més despeses ni en reformes, es va aconseguir un resultat molt satisfactori per a tothom. És així de senzill fer una millora al local del teu negoci! 

Si necessites ajuda, ja ho sap, contacta amb mi.

Isabel de Yzaguirre,
La Colorista®

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada